Search by

MC rens – Vedligehold din motorcykel med vores MC rens

Carl Jensens Marinelager i Hirtshals tilbyder ultraeffektivt og miljøvenligt MC rens til din motorcykel, uanset hvilken type motorcykel du har. Når du har været ude og køre på de danske landeveje, er det så godt som uundgåeligt, at din motorcykel er mere beskidt, end da du tog afsted. Vores produkt bidrager derfor både til at vedligeholde din motorcykel og få den til at skinne igen. Det fungerer som vandbaseret affedter, der renser grundigt, men som samtidig er skånsomt mod lakken. Det kan for eksempel ofte være svært at få forgaflen på din motorcykel helt rent, men med vores MC rens kan du nemt løse dette problem. Udover at virke som rengøringsmiddel til dit køretøj, så er det også meget effektivt som insektfjerner, hvilket er godt om sommeren, når der er mange insekter i luften. Produktet virker også som fælgerens.

Sådan anvender du MC rens

Følg disse trin, når du anvender vores MC rens for at få det bedst mulige resultat og opnå en helt ren motorcykel, når du har været ude og give den gas:

  • Spray den vandbaserede MC rens ufortyndet på din beskidte motorcykel.
  • Lad det virke i 5 til 10 minutter.
  • Sørg for at produktet ikke indtørrer, og at køretøjet ikke står i direkte sollys.
  • Vask køretøjet på sædvanlig vis uden yderligere tilsætning af sæbe.
  • Afskyl med rigelige mængder vand.

Du kan også lægge enkelte maskindele i vores MC rens i 5 til 10 minutter efterfulgt af grundig skylning med vand. MC rens kan desuden anvendes i en opblanding af 1 dele produkt og 20 dele vand, som kan bruges som MC shampoo. Produktet er desuden miljøvenligt, så det er både godt for dig, der anvender det, omgivelserne og motorcyklen. Derudover er produktet udviklet til at være skånsomt over for følsomme materialer.

Sikker opbevaring og anvendelse af produktet

MC rens bør opbevares veltillukket i den originale beholder. Desuden skal det holdes frostfrit og være utilgængeligt for børn. Hvis du er i tvivl om noget i forbindelse med produktet, så kontakt gerne vores rengøringseksperter hos Carl Jensens Marinelager.

Kontakt

Spørgsmål eller bestilling

Har du spørgsmål eller skal du lave en bestilling er du velkommen til at kontakte Jakup Jacobsen på tel. +45 5155 6777 eller skrive til info@carljensens.dk

Få vores nyhedsbrev ved at tilmelde dig her