Search by

Rustfjerner fra Sapolux

Udendørs overflader skæmmes ofte af løberust – det kendes f.eks. som den rust, der bl.a. løber ned skibssider eller andre metaloverflader, men det kan også forekomme i mindre skala på bl.a. overflader af metal eller andre materialer, redskaber og maskiner. Svær rust er ikke nødvendigvis til fare for materialet, men får tingene til at se misligholdt ud og kan besværliggøre reparation af maskindele, maling af overflader og lignende.

Effektivt rustfjerner og rengøring

RUSTFJERNER fra Sapolux er et særdeles effektivt middel mod rust, som kan bruges til alt fra små rustgener til svære og omfattende rustproblemer. Udover at fjerne rusten, kan RUSTFJERNER også bruges til effektivt at afvaske malingsflader inden der skal males på ny, hvilket giver bedre beskyttelse mod fremtidig rust.

For løbende vedligeholdelse og rengøring af områder og overflader, der er specielt udsatte for rust, indeholder vores sortiment også RUSTVASK, som er ideel til forebyggelse af rustproblemer og fjernelse af mindre rustpletter.

Galvaniserede emner og nylon tåler ikke RUSTFJERNER, og midlet må ikke komme i kontakt med klorholdige midler, da der kan udvikles giftig gas.

Anvendelse

Anvendes ufortyndet eller eventuelt fortyndet med vand. Smør eller sprøjt RUSTFJERNER på området. Vent et øjeblik. Afskyl derefter med vand.

Opbevaring

Veltillukket i original beholder. Frostfrit. Under lås og utilgængeligt for børn.

RUSTFJERNER leveres i 1L, 10 L, 20 L, 210 L og 1000 L beholdere.

Download sikkerhedsdatablad for Rustfjerner

Yderligere data: Sikkerhedsdatablad. Yderligere oplysninger gives af rengøringseksperterne på Carl Jensens Marinelager, der også gerne diskuterer nye anvendelsesområder for RUSTFJERNER.

Kontakt

Spørgsmål eller bestilling

Har du spørgsmål eller skal du lave en bestilling er du velkommen til at kontakte Jakup Jacobsen på tel. +45 5155 6777 eller skrive til info@carljensens.dk

Få vores nyhedsbrev ved at tilmelde dig her