Search by

Olie

Offshore

Vores medarbejdere sikrer hurtig og fleksibel forsyning af skibsbrændstof og smøremidler i Nordjylland. Med garanteret produktkvalitet imødekommer vi vores kunders individuelle behov til en konkurrencedygtig pris. Offshore er en væsentlig del af vores arbejde og vi bruger kun internationalt godkendte sikkerheds- og bunkringsprocedurer.

Derudover har vi vores egen produktion af mærket Sapolux, hvilket er rengøringsmidler produceret specielt til bl.a. fiskeskibe og fartøjer.

Vi tilbyder produkter og servicer i adskillige erhvervsområder i det private og offentlige marked. Vi leverer olie til erhvervskunder og tilbyder en lang række produkter af smøremidler fra Mobil og Fuchs til de enkelte kunders behov. Vores medarbejdere sikrer hurtig og fleksibel levering så du fortsat kan drive din virksomhed trygt.

Kunne du tænke dig at høre nærmere eller har du et par spørgsmål er vores medarbejdere altid klare til at vejlede dig.

Vi har et bredt produktsortiment af smøremidler fra Mobil og Fuchs

Privat

Står du og mangler fyringsolie til dit sommerhus eller dit hjem? Vores medarbejdere sikrer god og hurtig service til dig, så i kan sidde lunt og godt derhjemme. Vi sikrer dig en god kvalitet af fyringsolie til en konkurrencedygtig pris. Kunne du tænke dig at høre nærmere eller har du et par spørgsmål er vores medarbejdere altid klare til at vejlede dig.

Kontakt

Questions or ordering

If you have questions or want to place an order, you are welcome to contact Jakup Jacobsen on tel. +45 5155 6777 or write to info@carljensens.dk

Åbningstider

Mandag til fredag
8.00 – 16.00

Adresse

Olfert Fischersvej 8
9850 Hirtshals
Danmark

Få vores nyhedsbrev ved at tilmelde dig her