Search by

Gokart rens – Rens din gokart med effektivt rensemiddel

Hos Carl Jensens Marinelager i Hirtshals finder du effektiv gokart rens til alle typer gokart. Når du har været på banen og køre mange omgange, er din gokart med sikkerhed blevet lidt beskidt. Vi tilbyder derfor et produkt, der både fungerer godt som rengøringsmiddel, men som også er effektivt som insektfjerner. Det er derfor perfekt til sommersæsonen, hvor det vrimler med insekter i luften i Danmark. Med vores gokart rens kan du holde din gokart ren og pæn, så den kører som smurt hele sæsonen og i lang tid fremover. Om du mangler gokart rens til din virksomheds udlejede gokarts eller har brug for det til din egen private gokart, så er det dette produkt, du leder efter.

Sådan anvender du vores gokart rens

Det kan være en opgave i sig selv at rengøre en gokart. Men med vores gokart rens bliver det meget nemmere. For at opnå det mest effektive resultat, bør du følge disse trin, når du anvender produktet:

  • Spray vores gokart rens ufortyndet direkte på de dele af din gokart, der er mest udsat for olie, fedt, sod, tjære og asfalt.
  • Lad det sidde og virke i 5 til 10 minutter.
  • Sørg for at produktet ikke indtørrer, og at gokarten ikke står i direkte sollys.
  • Vask derefter gokarten på sædvanlig vis uden yderligere tilsætning af sæbe.
  • Skyl din gokart efter med rigeligt vand.

Foruden at spraye produktet på gokarten, kan du også lægge enkelte maskindele gokart rens i 5 til 10 minutter og derefter skylle dem grundigt. Vores gokart rens kan derudover anvendes som en opblanding med 1 dele produkt og 20 dele vand, som kan bruges som gokartshampoo. Udover ovenstående egenskaber er produktet også miljøvenligt. Dermed er det både godt for dig, dine omgivelser og din gokart, og så er det udviklet til at være skånsomt over for følsomme materialer.

Opbevaring af produktet

Gokart rens skal opbevares veltillukket i originalbeholderen. Desuden skal det holdes frostfrit og være utilgængeligt for børn. Er du i tvivl, om vores produkt passer til dit behov, så få professionel rådgivning fra en af vores rengøringseksperter hos Carl Jensens Marinelager.

Kontakt

Spørgsmål eller bestilling

Har du spørgsmål eller skal du lave en bestilling er du velkommen til at kontakte Jakup Jacobsen på tel. +45 5155 6777 eller skrive til info@carljensens.dk

Få vores nyhedsbrev ved at tilmelde dig her