Search by

Rustvask fra Sapolux

Rust kan være et stort problem eller irritationsmoment – både for privatpersoner såvel som for virksomheder og industri.  Selvom rust ikke nødvendigvis udgør nogen korrosionsfare for bundmaterialet, giver rust et indtryk af dårlig vedligeholdelse.

Det er vigtigt at anvende det rigtige rengøringsmiddel til at komme rusten til livs eller undgå udvikling af ny rust. RUSTVASK fra Sapolux er ideelt til at både at fjerne og forebygge mange forskellige former for rust og kan anvendes af både industri og privatpersoner. Ved svær eller meget omfattende rust indeholder vores sortiment også RUSTFJERNER, som er et endnu kraftigere og særdeles effektivt rengøringsmiddel mod rust.

Effektivt og alsidigt rustvask

Udover at være særdeles velegnet til at klare forskellige former for rust, kan RUSTVASK fra Sapolux anvendes som almindeligt rengøringsmiddel. Det gør det særligt velegnet til vedligeholdelse og regelmæssig rengøring af overflader, som er særligt udsatte for at ruste. Det betyder også, at det ikke kun er metaloverflader, som RUSTVASK er anvendelig til – det er også et effektivt rengøringsmiddel til glasfiber, plastik og malede overflader. Produktet kan også med fordel også anvendes inden nymaling, da det sikrer et bedre hæftegrundlag.

Galvaniserede emner og nylon tåler ikke RUSTVASK og midlet må ikke komme i kontakt med klorholdige midler da der kan udvikles giftig gas.

Anvendelse

Anvendes ufortyndet eller eventuelt fortyndet med vand. Smør eller sprøjt RUSTVASK på området. Vent et øjeblik. Afskyl derefter med vand.

Opbevaring

Veltillukket i original beholder. Frostfrit. Under lås og utilgængeligt for børn.

RUSTVASK leveres i 1L, 10 L, 20 L, 210 L og 1000 L beholdere.

Download sikkerhedsdatablad for RUSTVASK

Yderligere data: Sikkerhedsdatablad. Yderligere oplysninger gives af rengøringseksperterne på Carl Jensens Marinelager, der også gerne diskuterer nye anvendelsesområder for RUSTVASK.

Kontakt

Spørgsmål eller bestilling

Har du spørgsmål eller skal du lave en bestilling er du velkommen til at kontakte Jakup Jacobsen på tel. +45 5155 6777 eller skrive til info@carljensens.dk

Få vores nyhedsbrev ved at tilmelde dig her